Avalo – Läpivalaisemme maksuliikenteesi

Addere Valorem

Olemme maksuliikenteen turvallisen automatisoinnin asiantuntijoita. Ratkaisuihimme luottavat niin julkisorganisaatiot kuin yksityiset asiakkaamme sekä pankit.

– ratkaisujemme tehtävänä on taata asiakkaallemme turvallisesti automatisoitu maksuliikenteen arki. Ratkaisumme kuvauksen pähkinänkuoressaan löydät .

AvaloApps

Maksuliikenteen ketterät sovellukset

AvaloBanking

Saumatonta
pankkiautomaatiota

AvaloConsulting

Modernin maksamisen
asiantuntija

AvaloApps – älykkäitä sovelluksia täsmätarpeisiin

AvaloConnect

Automatisoi
yhteytesi pankkeihin

AvaloSafe

Turvaa maksuaineistosi pitkäkyntisiltä

AvaloSEPA

Sovittaa standardit ja muuntaa maksuaineistot

AvaloAdapt

Räätälöi ratkaisut
mittojesi mukaan

Avalon asiantuntijapalveluihin ja ohjelmistoihin luottavat mm. seuraavat yritykset

Avalosys yrityksenä

Avalosys sijaitsee kulttuurihistoriallisesti inspiroivalla Tampereen teatterialueella - täällä luodaan uutta ja uudistetaan innovatiivisesti vanhaa. Toimintaympäristömme luo puitteet ennakkoluulottomaan tapaamme kehittää ratkaisuja ja rakentaa kestävää kansainvälistä kasvua teknologian avulla ja samalla eri toimialojen perinteitä kunnioittaen.

Addere Valorem - Avalo tuoteperheemme tarjoaa nimensä mukaisesti lisäarvopalveluita yritysten maksuliikenteeseen. Valaisemme vaihtoehtoja raskaille järjestelmille ja toteutamme teknisesti kevyitä ratkaisuja, joilla uudistus tapahtuu kirjaimellisesti tunneissa eikä kuukausissa. Osaamisemme perustuu asiakkaidemme taloushallinnon järjestelmien tuntemiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen niiden kehitystyöstä. Kuljemme etujoukoissa luomassa innovatiivista tietoturvaa aktiivisessa vuorovaikutuksessa finanssialan kumppaneidemme kanssa.

Tavoitteemme on rakentaa pitkän tähtäimen kumppanuuksia ja kasvaa kansainvälisesti sekä tarjota työntekijöillemme ainutlaatuisia kehittymismahdollisuuksia eettisesti kestävältä pohjalta.

Olemme kiitollisia rahoittajillemme - TEKES, Finnvera ja EU:n aluekehitysrahasto - välittömästä luottamuksesta liikeideaamme ja toimintatapaamme.

Logo

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Lähetä meille sähköpostia tai ota yhteyttä puhelimitse. Hämeenpuisto 28 D
5. krs
33200 Tampere